title

Wwin liga live stream

WWin liga na live stream-u samo na našem sajtu

Najjače fudbalsko takmičenje u Bosni i Hercegovini stiže direktno k tebi - bićeš u ekskluzivnoj prilici da prenose WWin lige Bosne i Hercegovine pratiš na našem sajtu - wwin.com! Na ovaj način pravimo ogroman pomak ka dostupnosti fudbalskog takmičenja svakom gledaocu bez obzira gdje se on nalazi. Od sada i na svim putovanjima možeš gledati utakmice najprestižnijeg bosanskohercegovačkog prvenstva, a to isto mogu činiti i svi tvoji prijatelji koji se nalaze u inostranstvu.

ticket-image1

Wwin je ulaskom u partnerstvo sa Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine najavio ozbiljnu promjenu načina organizacije i praćenja fudbala, a ovo je jedan od velikih koraka ka tome. Već od sada možeš da pratiš prenose omiljenog tima, a do toga će te dijeliti samo jedan klik ka našem sajtu. Jedino što je potrebno je da budeš prijavljen na našem sajtu i da imaš minimalan iznos na računu. Takođe, ako si neku od utakmica stavio i na svoj tiket, onda ćeš i preko pregleda tiketa moći da gledaš tu utakmicu. Na ovaj način, Wwin želi da svaki ljubitelj bosanskohercegovačkog fudbala uživa u njemu na najjednostavniji mogući način.

Cilj WWina je da ulaganja u infrastrukturu fudbala na ovim prostorima prati i ulaganje u one zbog kojih se taj fudbal i igra, a to si ti - GLEDAOC. Zbog toga ćeš uživati u prenosima do kraja ove fudbalske godine, a učinit ćemo sve da se ova dobra praksa nastavi i u sljedećoj sezoni.